Wynik postępowania ZP-2200-50-17 [1]
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia [2]
SIWZ-wersja Word [3]
Załącznik nr 5 do SIWZ – JEDZ [4]
Zał nr 1 do umowy Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia [5]
Zał.nr 1.2 minim. gramatura potraw [6]
Załącznik nr 1.4 Ilość zapotrzebowanych diet w Październiku 2017 [7]
Załącznik nr 1.7 Schemat pomieszczeń kuchni [8]
Załacznik 1.8 – Schemat pomieszczeń piwnic [9]
Załącznik 1.11 – Obmiar pomieszczeń [10]
Prawidłowe żywienie Załącznik nr 1.1 (Nomenklatura diet + opis) [11]
bilans 2015 [12]
bilans 2016 [13]
zaświadczenie ZUS [14]
ZOL – Dane statystyczne ŚN, OB, KOL 1-31 X 2017.libre [15]
REALIZACJA OB. na dzień 15.11.2017 rok [16]
Statystyka z zerówkami – 2017 [17]
CPiLU – Dane stat. REALIZACJA OBIADÓW od 01.10 do 31.10.2017.libre [18]
Oddziały z podziałem na lokalizacje [19]
Regulamin ZFŚS [20]
1_aneks do Regulaminu ZFSS [21]
2_aneks do Regulaminu ZFSS [22]
REGULAMIN PRACY tekst ujednolicony [23]
3_aneks do Regulaminu Pracy [24]
4_aneks do Regulaminu Pracy [25]
4_drugi_5_6_aneks do Regulaminu Pracy [26]
7_aneks do Regulaminu Pracy [27]
4_5_6 – aneksy do Regulaminu Pracy [28]
REGULAMIN WYNAGRADZANIA tekst ujednolicony [29]
aneks nr 4 do regulaminu wynagradzania – zarzadzenie [30]
5_6 aneks do Regulaminu Wynagradzania [31]
7_aneks do Regulaminu Wynagradzania [32]
7_aneks do Regulaminu Wynagradzania_DRUGI [33]
8_aneks do Regulaminu Wynagradzania [34]
informacja Zamawiającego zgodnie z art. 86 ust.5 pzp [36]